bariere auto si sisteme de parcare

Firma Yoho Play Srl, detinatorul site-ului automatizarigenius.ro, este specializata in comertul de bariere auto, sisteme de parcare cu plata si automatizari pentru porti batante si culisante si poate oferi servicii complete cu preturi competitive.

Oricare ar fi nevoile in acest domeniu, putem furniza si monta oriunde v-ati afla.

Calitatea este foarte importanta pentru noi si de aceea reprezentam cel mai important brand de pe piata de automatizari din lume: FAAC & Genius

Despre partenerii nostri: FAAC & Genius

Patru mari unitati de productie, patru departamente de cercetare (hidraulica, electronica digitala, radio-electronica, electro-mecanica), noua companii internationale asociate, 65 distribuitori in tot atatea tari - aceasta este imaginea actuala a leader-ului recunoscut in domeniul automatizarilor pentru cai de acces, a carui nume reprezinta astazi aproximativ o treime din piata mondiala a sistemelor de acest fel.

Inovatie
Incepand cu anul 1965 FAAC a introdus pe piata actionarile de tip electrohidraulic destinate cailor de acces si, de atunci, aceasta tehnologie a fost dezvoltata, perfectionata si adaptata pentru a raspunde multitudinii de cerinte.

Astazi, automatizarile FAAC si GENIUS rapund cu maxim de eficienta atat utilizarilor intense - ganditi-va numai la milioanele de cicluri de functionare pe care le realizeaza barierele instalate pe autostrazi - cat si functionarii economice.

La sfarsitul anilor ’80 producatorul italian a introdus pe piata echipamentele electronice care sunt astazi inglobate in sistemele automate pe care le promovam: unitati electronice de comanda si control, sisteme de radiocontrol precum si sisteme electronice de protectie si semnalizare.

FAAC este permanent cu "un pas inainte" în ceea ce priveste electronica integrata in produsele noastre, fiind primii care au utilizat tehnologia bazata pe microprocesor in proiectarea unitatilor de comanda si control, precum si tehnologii de control automat (SMT - Self Monitoring Technology) sau "invatare" automata simplificata.

Siguranta
De-a lungul timpului am acordat maximum de atentie prevenirii accidentelor si dezvoltarii sistemelor de protecţie pe care automatizarile pentru cai de acces trebuie sa le includa, conform normelor prevazute de Standardele Europene.

Pentru a fi siguri ca pot aplica cu incredere sigla "CE" tuturor produselor, compania FAAC a construit un laborator de testare unde aceste sisteme sunt verificate permanent, in toate configuratiile posibile si in conditii de lucru aspre (umiditate excesiva, diferente mari de temperatura etc.).

Acest test final vine sa completeze probele care se realizeaza pe standurile aflate pe liniile de asamblare prin care se efectueaza o verificare riguroasa a fiecarei componente vitale a sistemelor, pentru a detecta si inlatura eventuale defecte de fabricatie.

Rezultatul - calitatea produselor noastre este certificata conform prevederilor internationale in domeniu: ISO 9001, CE (pentru Europa), UL-CSA (pentru Statele Unite si Canada), NEMKO (institut European recunoscut in domeniul atestarii calitatii produselor).